Chu-Ku-Rei

, , Leave a comment

Da bi dodali simbole seansi s polaganjem rok, vam ni treba drugega, kot da si jih prikličete pred oči (si predstavljate, da so pred vami). Pomislite nanje in začeli bodo delovati.

Simbol se lahko aktivira na več načinov:

  1. »Narišete« ga z jezikom na nebo.
  2. Simbol narišete z roko v zrak.
  3. »Narišite« ga z vašim tretjim očesom.
  4. Trikrat izgovorite ime simbola.

 

Slika 1: Simbol Cho-Ku-Rei
(risan v nasprotni smeri urinega kazalca)Vabilo – energija pridi sem; tudi odvzemanje energije
Slika 2: Simbol Cho-Ku-Rei
(risan v smeri urinega kazalca)Krepi energijo

Prvi simbol Cho-Ku-Rei je simbol moči, kontrole. Ko prikličete simbol moči, se vam  zmožnost za dostop energije reikija večkrat poveča. To lahko zaznate kot ščemenje v dlaneh, povečana toplota, mravljince … Cho-Ku-Rei usmeri vso energijo v del telesa, žarišče, kjer je potrebno zdravljenje.

Spiralna oblika simbola je risba labirinta, iniciacijskega prostora v starodavnem svetišču Boginje, v palači na grškem Knososu.

Zapomniti si morate simbol in ga znati brezhibno narisati.

Cho-Ku-Rei uporabljamo tudi za krepitev duhovne moči, predstavlja ljubezen ter modrost božanskega vira. Pošiljanje energije začnemo tako, da simbol narišemo ali si ga predstavljamo v tretjem očesu, na roko ali z dihom. Če ga narišemo na vse štiri vogale v prostoru, bo le ta očiščen stoječe, težke energije. Če ga nosite kot obesek, postane močna zaščita. Narisan na pijačo, zdravila, na hrano, zmanjšuje škodljiv vpliva onesnaženja. Narisan na rano, ustavlja krvavenje in pospešuje celjenje.

 

 

Leave a Reply