Sei-He-Ki

, , Leave a comment

Drugi simbol je Sei-He-Ki in se uporablja v večini seans. Imenujejo ga tudi “emocionalni simbol”, saj posebej obravnava čustveni proces zdravljenja ter hitro in enostavno pomaga pri sprostitvi globoko potlačenih čustev. Imenujejo ga tudi Mir in vedrino od duha. Uporabimo ga na začetku seanse in ga je mogoče ponovno uporabiti, ko čutimo, da se je klient zelo čustveno odzval v času zdravljenja.

Energija simbola gre naravnost k bistvu. Integrira božanskost v obliki moške energije. Njena naloga je red in harmonija na fizični ravni. Odpravlja stare vzorce, ki lahko ovirajo razvoj in duhovno ozdravljenje. Simbol pomaga uskladiti telo z umom in pripravi telo za zdravljenje. Pomaga očistiti negativnih in nezaželenih misli in čustev. To je simbol za sprostitev hkrati pa pomaga priti do vzroka bolezni (“bolezni” – pomen, kot se uporablja tukaj, se nanaša na vse, kar povzroča nelagodje). Omogoča notranje čiščenje.

Osebi, ki ga prejme z iniciacijo, spodbuja vibracije in omogoča harmonijo s podzavestjo. Pri klientu simbol sprošča zavestni um in s tem omogoči spomin na zakopane travme in lajša proces zdravljenja. Pogosto se ga uporablja v meditaciji. V družbi s prvim simbolom postane močan čistilec čustvenih travm in psihične odvisnosti. Uporablja se pri depresijah, napadih panike, živčni izčrpanosti, tesnobi ali jezi. S tem simbolom lahko razvijemo pravo kakovost duhovne ljubezni, odprtje srca. Je aktivator notranje moči in je sposoben prebujanja kundalini energije ter očisti in zdraviti povezavo um – telo.

 

Leave a Reply