V dveh korakih razreši notranji konflikt s simbolom Sei He Ki

, , Leave a comment

Konflikt je sestavni del rasti zavedanja kdo smo. Če ne bi bilo konfliktov, ne bi imeli “razloga” in pogonske energije za osebno rast.

Pogosto se znajdemo v okoliščinah, ki zahtevajo, da se odločamo, da izbiramo. Da se lahko odločamo sami je čudovita stvar – imamo svobodno voljo in moč, da izberemo. Toda, um nas s svojim načinom delovanja in preračunljivostjo največkrat vodi v konflikt s samim seboj.

Če želimo izbirati jasno in z zavedanjem, moramo preseči vplive preteklosti, ki se jih um tako rad oklepa in preseči strahove pred prihodnostjo. Izbiramo iz trenutka, iz točke jasnine in notranjega miru, kar daje našim izbiram več možnosti, da se manifestirajo.

V pomoč pri izbirah nam je tudi reiki simbol Sei He Ki.

Prvi korak

Nariši s svinčnikom na kos papirja ali samo simbolično nakaži simbol Sei He Ki. Poglej oziroma si predstavljaj simbol in vzpostavil se bo pretok reiki energije.

Drugi korak

Še enkrat nariši simbol Sei He Ki in se “odklopi” od same situacije, da omogočiš energiji, da prosto teče.

Namen reiki energije je, da “zbistri motno vodo”, da lahko spet jasno vidiš. Ponovno nariši simbol Sei He Ki in ga okrepi s simbolom Chu Ku Rei (ali s katerim drugim simbolom, če ti intuicija tako narekuje), medtem ko pošiljaš energijo.

Reiki energija naj teče toliko časa, dokler ne boš dobil vpogled v situacijo in sprejel odločitev. Lahko se boš počutil kot v trenutku skrajne jasnosti uma, kot da je pot dobro osvetljena in jasna.

Še nasvet: Včasih traja kar nekaj časa in energije, da se odstranijo blokade, da se počutiš razbremenjen in utrujen istočasno. Če je tako, je odločitev dobro zapisati in si dovoliti počitek.

 

Leave a Reply