Kaj se zgodi, če napačno narišem reiki simbol?

, , Leave a comment

Pri delu z energijami si lahko pomagamo tudi z reiki simboli. Toda, kaj se zgodi, če nismo vešči risanja ali smo pozabili kakšno od potez ali pa nam dela preglavice simbolom, kot je HSZSN.

Ali simboli še vedno delujejo, če jih napačno narišemo? Odgovor na to vprašanje in več o uveljavljanju simbolov podajam v nadaljevanju.

Večkrat se na delavnicah in seminarjih postavlja vprašanje: »Ali bodo simboli še vedno delovali, če jih napačno napišem? HSZSN je tako kompliciran.«

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Za vas imam dobro novico!

Kratek odgovor je: »DA!«

Temelj dela z reikijem je namen. Če se osredotočimo na namero, narišemo ali izgovorimo npr. HSZSN ali kateri koli drug simbol, se bo simbol aktiviral tudi v primeru, če ga ne bomo narisali oziroma, če ga bomo narisali napačno.

Še posebej Hon Ša Ze Sho Nen (HSZSN) ima veliko različic in jih reiki mojstri učijo na različne načine. To vsekakor ne pomeni, da simboli delujejo samo, če so pravilno narisani ali izgovorjeni.

Ko »pokličete« simbol, se to, kar dejansko počnete, poveže z energijskim podpisom tega simbola in z njim povezanimi metafizičnimi energijami in ta povezava bo vzpostavljena na podlagi vašega namena in ne na način, kako ga pripravite.

Torej, ne skrbite. Tudi če se zmotite, bo še vedno delovalo!

 

Leave a Reply