Sporočilo dr. Mikao Usuija

, , Leave a comment

Ta mesec praznujemo 154. rojstni dan dr Mikao Usuija, ustanovitelja zdravilne tehnike Reiki. Hvala njemu in vsem vam, reikijskim praktikantom in učiteljem, ki še naprej širite ta močan zdravilni dar ljudem.

Reiki je ljubezen, ljubezen je celovitost, celovitost je ravnovesje, ravnovesje je dobro, dobro počutje pa je obramba pred boleznijo.” – dr. Mikao Usui

Ta na videz skrivnostna energija, če ji boste dovolili, se lahko dotakne telesa, uma, srca in duše na več načinov. Zacveteli boste kot lotosov cvet. Kajti, lotosovo bitje ima vse svoje čakre odprte in uravnotežene. Njegova krona deluje kot zlata vrata. Številni cvetni listi kronske čakre se bliskovito odprejo, da bi sprejeli prho univerzalne energije. Njegova stopala delujejo kot druga zlata vrata, skozi katera se ta energija pošlje navzdol v srce matere Zemlje – Gaje.

Val Reikija se naglo širi po planetu. Vaše zdravilne roke so se aktivirale z razlogom. Zdaj je čas, da jih pogosto uporabljate. Vaše dlani izžarevajo čarobnost. Zapomniti si morate, da se ta energija zdi čarobna le, če jo gledamo v kontekstu »goste 3D« izkušnje. V bistvu v tem ni nič čarobnega, kajti ta energija je bistvo tega, kdo si. Je bistvo vsakega posameznega bitja. Ste (smo) energijsko bitje, katerega samo en del prebiva v fizičnem človeškem telesu.

Pogosto poglejte dlani. Začutite energijo, ki seva iz njih. Iztegnjene dlani usmerite v svet okoli sebe. Ne skrbite, kam bo tekla. Energija ve, kam naj teče.

 

Leave a Reply