Eliksir iz kristalov

, , Leave a comment

Osnova za eliksir je voda, najpogostejša spojina na zemlji, ki nas, kljub njeni vsakdanji samoumevni uporabi, vedno znova preseneča. Njena prav posebna lastnost, zaradi katere je voda še bolj dragocena, je spomin vode, sposobnost, da nekaj časa ohrani vtisnjeno informacijo. Voda sprejme tudi blagodejno vibracijo kristala.

Naj omenim samo nekaj razlogov zakaj bi pili eliksir iz kristalov.

 1. Ker blagodejno vpliva na naše telo, kožo in duha.
 2. Ker kožo pomladi in očisti. Umivajmo si obraz z vodo, v kateri smo imeli roževec ali citrin.
 3. Ker pomaga pri hujšanju. Pijte eliksir roževca.
 4. Ker zagotavlja dobro hidracijo organizma in s tem dobro počutje.
 5. Ker postane z rednim pitjem eliksirja mehanizem žeje v telesu učinkovitejši.
 6. Ker redno pitje eliksirja poveča našo zbranost, odpornost proti boleznim. Imunski sistem povečamo s pitjem eliksirja kamene strele.
 7. Ker pripomore k boljši psihični in telesni kondiciji. Uporabite citrin.
 8. Ker deluje proti stresu in ker zaradi njegovih učinkov boljše spimo. Uporabite citrin, eliksir pa spijte pred spanjem.
 9. Ker ga je enostavno narediti.
 10. Ker je osnova voda, ki je najlažje dostopna, najcenejša in jo imamo skoraj vedno pri roki. Če le imate možnost, uporabite čisto izvirsko vodo.

Eliksir s kameno strelo uporabljamo tudi za zalivanje rož in vrta. Tudi živali jo zelo rade pijejo.

Recept za eliksir iz kristalov

 • Izberite kristal in ga aktivirajte z zdravilnimi vibracijami. Večji kot je mineral, hitrejši in intenzivnejši bo prenos.
 • Uporabite stekleno amforo, ki ima vdelano posodico za kristale, da ne pridejo v stik z vodo. Če jo nimate pri roki, si lahko pomagate tudi tako, da položite kozarec s kristalom v večjo stekleno posodo. Po približno 30 minutah prelijte tekočino v steklenico.
 • Uporabite vodo temperature 37 °C. Pri tej temperaturi je najdovzetnejša za vibracije. Pri temperaturi 4 °C je voda najgostejša in hkrati najdlje ohranja vtisnejo informacijo. Ta temperatura je primerna za shranjevanje informirane vode (do 3-4 dni).
 • Pomnite: kristal ne sodi v hladilnik.

Če uporabljate kameno strelo, bodite pozorni, da je kristal postavljen pokonci (v vertikalni osi). Za 2 dcl vode in 20 g težak kristal potrebujemo približno 5 minut in eliksir je pripravljen.

Pa ne samo naše telo. Voda pokriva 71 % zemeljskega površja, kar je precej podobno kot pri človeku. Tudi v vesolju so odkrili ogromne oblake vodne pare. Voda kot nosilka in prenašalka informacij se torej pojavlja na vseh nivojih, od celic do kozmičnih razsežnosti.

Nazdravimo z vodo!

 

Leave a Reply