Ste potrti? Depresivni? Dvignite vibracijo! – 1. del

, , Leave a comment

V današnjem blogu se bom dotaknila dinamike vibracij in natresla nekaj nasvetov, ki pomagajo dvigniti vibracije na pozitivno raven.

Še vedno se spominjam trenutka, ko sem prvič zavestno uspela povišati vibracijsko raven. Tega občutka nikoli ne pozabiš. Žal ga ne moreš dolgo obdržati. Življenje, ki nas obkroža, ljudje z nižjo vibracijo, nam lahko hitro poberejo energijo. Od takrat iščem načine za trajnejšo povečanje vibracij. Toda, kaj to pomeni povečanje vibracije? Najprej, kaj smo, kdo smo? Vsi smo energijska bitja in vse okoli nas je energija. Beseda “vibracija” se nanaša na energijsko stanje. Vi, jaz, voda, zrak, zofa, na katerem sedite, tablica v naročju …, smo energija. Ne samo žive in nežive stvari v stanovanju, tudi okolica okrog nas. Ko proučujete energije ljudi, ugotovite, da vse in vsakdo vibrira z drugačno ravnijo energije. Ta nivo se od časa do časa spreminja. Na primer, ko smo pod stresom, sproščamo nizke vibracije in to dejansko lahko občutimo. Počutimo se nemočni in na tleh. Ko pa smo veseli, optimistični, oddajamo višje vibracije, ki vplivajo tudi na našo okolico. Počutimo se močni in pogumni, sposobni spremeniti stvari z močjo volje. Takrat smo v najvišjem stanju vibracij, veseli, hvaležni in umirjeni. Počutimo se lahki in polni energije. Pravzaprav, se počutimo, da bi lahko gore premikali. Torej, če želimo vibrirati na najvišji ravni, moramo nadgraditi svojo vibracijsko stanje.

Ko nadgradite vibracijsko stanje, lahko dejansko občutite razliko, opazite nenadno spremembo (drugačen pogled na problem, lahko se spremeni vaša govorica telesa, način govora ali izražanje misli). Na primer, ko greste v cerkev, tempelj ali v naravo, se zaradi tamkajšnjih vibracij počutite mirni. Ko ste v lokalu ali na mestu, kjer se zbirajo nizke vibracije, postanete utrujeni, lahko začutite glavobol. Na dobro telesno počutje vpliva tudi hrana visokih vibracijskih živil, kot so surova zelenjava in sadje. Po zaužitju težko prebavljive hrane z nizko vibracijo, se počutite utrujeni in si želite počitka. Vibracija hrane neposredno vpliva na našo vibracijsko raven. Ne obupajte, če menite, da imate nizko vibracijo. Vedno lahko nadgradite svoje vibracijsko stanje.

Če si želite duševni mir, dvigniti energijski položaj na višje vibracije. Preberite si spodnje nasvete, ki vam lahko pomagajo pri sproščanju telesa in duha, jasnejši viziji, miru v srcu, dobremu razpoloženju in dvigu vibracij. Vsekakor se boste počutili veliko bolje! Izberite en način, lahko pa tudi več in ga redno uporabljajte. Odločitev je popolnoma vaša.

Vadite zakon privlačnosti

Z enostavnimi besedami nam ta zakon dokazuje, da misli postanejo stvari. Buda je rekel: “Kar mislimo, to postanemo”. Naša vibracija je energija, ki jo pošiljamo v vesolje (lahko je pozitivna ali negativna). Visoko vibracijska pozitivna energija privlači stvari, ki jih želimo, medtem ko nizko vibracijska, negativna energija privlači stvari, ki jih ne želimo. Torej, bodimo pozitivni ter optimistični in vadimo zakon privlačnosti.

Redno meditirajte

Meditacija je najboljši način za zvišanje vibracij. Ne vzemite meditacije kot nekaj, kar morate narediti, temveč naj postane del vas, meditirajte podobno kot jeste, dihate ali hodite. Meditacija je hrana duše, tako kot je spanje hrana telesa. Ne moremo pravilno delovati, če ne spimo dobro. Če ne spimo, postanemo zaskrbljeni, ker se zavedamo, da le naspani lahko normalno živimo. Kaj pa naša duša? Kaj naredimo za dušo? Duša med meditacijo absorbira kozmično energijo, ki zvišuje naše vibracije.

Nehajte se vmešavati v zadeve drugih

Oh ja! Ohranjajte svojo energijo tako, da se izogibate pregovarjanju o stvareh, ki vam ne služijo in niso v vaše dobro. Začnite z branjem dobrih knjig, pojdite v naravo … Namesto da bi zapravljali čas z ogovarjanjem in se s tem vpletali v tuja življenja. Vsi imamo svoje unikatno lastno življenje. Ostanite osredotočeni na svoje potovanje, drugim pa omogočite, da živijo svoje življenje na svoj način.

Bodite hvaležni

Spoštujte se! Spoštujte družino, ki jo imate, prijatelje, vse materialne stvari, hrano, vaše telo, ki ga imate, ki služi kot tempelj vaši duši. Vzemite si trenutek in se ustavite. Bodite resnično hvaležni za vse, kar imate. Ne ne, počakajte, ne ustavite se tukaj, naj vam hvaležnost postane vsakdanja »navada« in opazili boste, da imate vse več stvari, za katere ste hvaležni. Hvaležnost vam bo vedno pomagala pri dvigu vibracij.

Bodite srčno prijazni

Prijaznost vas vedno dvigne. Ko naredite nekaj za nekoga, to prinese nasmeh na ustnice in se res počutite dobro. Zato bodite prijazni z vsemi, ki vas obkrožajo, če vas prosijo za pomoč. Pomagajte, če pomoč potrebujejo. Nikoli ne dajajte z namenom, da dobite nekaj v zameno ali za blagoslov. Takšna pomoč ni nikoli pomoč, to je sebičnost in znižuje vaše vibracije. Zato bodite ponižni in prijazni do vesolja.

Vadite jogo. Ostanite aktivni.

Joga ima moč spremeniti vaše dojemanje. Spreminjate se na bolje. Na življenje boste gledali pozitivno in videli, kako se stvari spreminjajo. Prav tako vas ohranja aktivne, močnejše, zdrave in odločnejše.

Bodite mirni, ostanite osredotočeni in blagoslovljeni!

Ljubezen in svetloba vsem ljudem!

Namaste.

 

Leave a Reply