Ste potrti? Depresivni? Dvignite vibracijo! – 2. del

, , Leave a comment

Še nekaj nasvetov, ki vam lahko pomagajo pri sproščanju telesa in duha, jasnejši viziji, miru v srcu, dobremu razpoloženju in dvigu vibracij.

Bodite pozorni na svojo vibracijsko raven

Zavedajte se trenutnih vibracij. V tem trenutku preverite, kako se počutite? Se počutite dobro? Ali se počutite utrujeni, brez volje, živčni …? Če se ne počutite dobro, preverite kje je vzrok in jo spremenite. Vi, samo vi imate moč, da spremenite svojo vibracijsko raven.

Obravnavajte vsakogar kot dušo, ne kot odnos

Ko za vas ljudje postanejo duše na istem potovanju kot ste vi, se počutite lahki. Zato odpravite breme odnosov. Če jih obravnavate kot sorodne duše, si lahko olajšate duhovno pot, saj vas vsa razočaranja in bolečine ne bodo več prizadele. Opazili boste toploto v odnosih.

Bodite neomejen vir ljubezni

Ljubite vse brez izjem. Bodite čudovito energijsko bitje. Prav tako je najpomembneje ljubiti brezpogojno. Pošljite ljubezenske vibracije svojim ljubljenim in vsem vesoljem, vključno z vašimi sovražniki. To bo povečalo vaš vibracijski nivo.

Naj vaša duša pleše v telesu

Vsaka duša na tej zemeljski ravni ima poseben namen. Toda, ko pristajamo tukaj, pozabimo vse, čeprav nas angeli in duhovni voditelji ohranjajo motivirane in željne akcije. Ne zanemarjajte svojih želja. Vaša srčna želja je tisto, kar ste se odločili storiti pred reinkarnacijo na zemljo. Uresničevanje želja vedno povečuje vaše vibracije.

Delo s pomočniki

Pomočniki (npr. angeli) so bili vedno in vedno bodo. Torej, če potrebujete kakršno koli pomoč od njih, preprosto vprašajte, prosite! Dokler ne boste vprašali, vam ne bodo mogli pomagati zaradi zakona proste volje. Preživite čas z njimi in se pogovorite z njimi med meditacijo. Pomagali vam bodo pri dvigovanju vibracij.

Poiščite pomoč iz kristalov

Kristali so odlični zdravilci. Njihove metafizične lastnosti povečujejo intuicijo in celotno energijo. Ko delati z njimi, se vaše energije uskladijo z energijo kristalov. Le ti vam olajšajo dvigovanje vibracij. Izberite kristal, ki vas najbolj privlači in začnite delati z njim (npr. terapevtsko) ali meditirati. Kmalu boste opazili spremembo vašega energetskega polja.

Vadite reiki

Reiki pomeni univerzalno življenjsko energijo. Ko vadite reiki, si uravnavate svoje čakre in odstranjujete vse negativne energije, shranjene v energetskih centrih in energetskem polju. To zviša vaše vibracijsko polje in počutili se boste lažje, mirnejše in sproščene.

Nadzirajte svoj um, namesto da vas on nadzoruje

Um velja za najhitrejšo stvar na tem svetu. Lahko ste kjerkoli kadarkoli. Vi ste samo eno misel stran od mesta, kjer želite biti ali oditi. Običajno nas um obvladuje tako, da se počutimo zelo utrujeni, dobimo glavobole. Torej, odvzemite umu nadzor, poslušajte srce in svojo intuicijo.

Bodite mirni, ostanite osredotočeni in blagoslovljeni!

Ljubezen in svetloba vsem ljudem!

Namaste.

 

Leave a Reply