Ste potrti? Depresivni? Dvignite vibracijo! – 3. del

, , Leave a comment

Zadnji nasveti za sproščanje telesa in duha, jasnejši viziji, miru v srcu, dobremu razpoloženju in dvigu vibracij.

Preveri in spremeni

Bodite pozorni na svoje misli. Vzdržujte pozitivni pristop v življenju. Spremenite jih, ko menite, da razmišljate negativno. Všeč mi je pravilo “Preveri in spremeni”. V trenutku, ko preverite in spremenite svoje misli, obrnete vibracijski tok iz negativnega v pozitivnega.

Jejte visoko vibracijsko hrano in pijte veliko vode

Ko zaužijete hrano, ki sprošča visoke vibracije, opazite nenaden premik v mislih in vedenju. Čutite manj jeze, manj tesnobe in manj negativnih čustev. Zakaj? Ker vibracije v hrani povečujejo naše vibracije in se zato počutimo lažje. Tudi voda blagodejno vpliva na telo in dušo.

Hodite bosi po travi

Bosa hoja nima le zdravilnih koristi, pač pa tudi duhovne. Ko hodimo bosi po travi zemlja absorbira vse negativnosti iz našega energijska polja in pusti avro čistejšo in bolj zdravo. Istočasno je to naravni način zdravljenja in povečanja energijskih vibracij.

Naj zaključim z ugotovitvami Mojstrov, ki trdijo, da smo edini, ki smo odgovorni za to, kako se počutimo – bolni ali srečni. In povsem je odvisno od tega, kako menite, da se stvari dogajajo z vami. Uporabite pravilo Preveri in spremeni, da preusmerite svoje dojemanje na višjo raven. Ti si duša – ti si mojster uma in telesa. Vi ste voznik vašega telesa, samo odločiti se morate, v katero smer želite obrniti krmilo.

Bodite mirni, ostanite osredotočeni in blagoslovljeni!

Ljubezen in svetloba vsem ljudem!

Namaste.

 

Leave a Reply