Kristal Tigrovo oko

, , Leave a comment

Danes vam bom predstavila meni zelo ljub kristal, Tigrovo oko. Kristal ima številne zdravilne lastnosti, prinaša harmonijo in ponovno vzpostavi mir v nas. Je najboljši kristal za študente zaradi njegove sposobnosti zagotavljanja jasnosti, osredotočenosti in hitrega izražanja. Pomaga pri finančnih zadevah in pomaga uravnavati pretok denarja. Skupaj s harmonijo, osredotočenostjo, jasnostjo, manifestiranjem obilja, poznamo še eno zelo dobro lastnost tigrovega očesa – zaščito. Kombinacija zlate in rjave barve tigrovega očesa je kot Yin in Yang, uravnoteženje duhovnih in zemeljskih energij.

Tri ključne besede, ki najbolje opisujejo tigrovo oko, so: zaščita, obilje, manifestacija. Obstajajo tri barve tigrovega očesa: zlata, modra in rdeča.

Kako ga uporabljati

Izberite Tigrovo oko v kakršni koli obliki, naj bo v naravni obliki, zapestnica, obesek ali katera koli druga oblika, ki vam je všeč. Pred uporabo ga očistite. Napolnite ga z energijo ter sprogramirajte z željo, kako naj vam služi. Kristal nosite s seboj kot nakit, položite ga v vrečko, v torbico ali žep. Položite ga v avto, če veliko potujete z njim. Za zdravljenje notranjih organov ga položite na pripadajočo čakro ali nad organ.

Tigrovo oko kot zaščitni kamen

Tigrovo oko velja za najboljši kamen za zaščito. Pomaga zoper slabe uroke, slabe želje in psihične napade. Tigrovo oko je primerno za potovanja. Prinaša varnost in stabilnost uporabnika ter jih stalno ščiti.

Tigrovo oko kot blagodejni kamen

Druga neverjetna značilnost Tigrovega očesa je njegova sposobnost, da prinese bogastvo, blaginjo, srečo in uspeh. Prav tako pomaga, da se uresničijo vaše želje. Pospešuje pritok denarja. Hkrati pa vam pomaga, da ne postanete pohlepni.

Tigrovo oko za fizične težave

Tigrovo oko je koristno za zdravljenje težav povezanih z očmi, žrelom, reproduktivnimi organi in sončnim pleksusom. Prav tako krepi hrbtenico, pomaga pri celjenju zlomov, lajša bolečine, odstranjuje toksine, zdravi organe, kot so ledvice, mehur, jetra, debelo črevo ter zdravi kožne probleme itd.

Tigrovo oko za duševne probleme

Tigrovo oko zagotavlja duševno jasnost. Izboljšuje koncentracijo in blaži anksioznost. Uravnava nihanje razpoloženja in povečuje samozavest. Spodbuja iskrenost in pomaga, da se spoznavate in sprejmete resnico. Pomaga tudi videti stvari brez iluzij.

Tigrove oči za čustva

Tigrove oči zagotavljajo notranjo moč in samozavest, ko ste v težavah.

Tigrovo oko za duhovnost

Meditacija s Tigrovim očesom prinaša odločnost, pozitivnost, poveže vas z naravo, povečuje pogum in pomaga pri manifestaciji. Zlata barva tigrovega očesa je vibracija Univerzalne zavesti. Pomaga vam, da vzpostavite stik z duhovnimi bitji.

Tri barve Tigrovega očesa

  • Zlata – sončni pleksus in sakralna čakra.
  • Modra – tretje oko in grlena čakra. Z vsemi zgoraj navedenimi lastnostmi Modro tigrovo oko ozdravi probleme komunikacije, spodbuja intuicijo in prinaša srečo.
  • Rdeča – korenska čakra. Imenuje se tudi zmajevo oko. Je zelo močan ozemljitveni kamen. Pomaga zdraviti probleme povezane s korensko čakro.

Uživajte v njegovo lepoti.

 

Leave a Reply