Prsti na roki – točke za zdravljenje čustev

, , Leave a comment

Vsak prst na roki ustreza določenim čustvenim stanjem. Usmerjanje reiki energije na prst, lahko pripomore k zdravljenju čustev. Poglejmo si, kako!

Reiki, ki je celovita zdravilna tehnika, vam lahko pomaga tudi pri zdravljenju na čustveni ravni. Prsti predstavljajo pet elementov telesa, ki so povezani s čustvi. Reiki energija pomaga uravnovesiti čustva tako, da jo usmerite na prst, ki je povezan z določenim čustvom.

Če ste prizadeti ali imate težave z drugimi čustvi, pošljite rejki energijo ustreznemu prstu. Prst objemite z drugo dlanjo in usmerite energijo z namenom, da prinaša ravnotežje elementu v največje dobro. To ponovite na prstih obeh rok.

Enak postopek lahko uporabite med reiki terapijo. Pred začetkom terapije lahko preverimo vedenjski vzorec sprejemnika. Če je le mogoče, začnite terapijo tako, da najprej usmerite reiki energijo ustreznim prstom in nato nadaljujte z ustaljenim postopkom terapije.

Ena najboljših stvari pri reikiju je eksperimentiranje. Navajam osnovni seznam čustev, s katerimi se soočamo v vsakodnevnem življenju in so povezani s prsti in elementi, z eksperimentiranjem pa lahko ustvarite svoj seznam.

Palec: voda – skrbi.

Kazalec: ogenj – žalost, žalovanje, depresija.

Sredinec: zrak, kovina – nestrpnost, nepazljivost.

Prstanec: eter, zrak – razburljivost, vroč temperament, nezmožnost komunikacije.

Mazinec: zemlja, les – strah.

Preizkusite in občutite razliko, ki vam bo dala navdih za nadaljevanje in nadaljnje raziskovanje.

Poskrbite za predajo božanske energije ljubezni, medtem, ko delate reiki terapijo.

Ostanite blagoslovljeni!

 

Leave a Reply