Srečanje z dušo

Srečanja z dušami preminulih na šamanski način, niso na noben način podobna spiritističnim seansam, ki so bile tako popularne pred 100 in več leti, nekateri pa jih prakticirajo še danes. Šamanska tradicija je najstarejša znana duhovna praksa in takšna srečanja so šamani v različnih kulturah izvajali že pred več deset tisoč leti. Šaman se nikoli ne postavlja v superiorno vlogo medija, ki komunicira z duhovi, ampak je samo vodnik in sopotnik človeku, ki se, iz takega ali drugačnega razloga, odloči za srečanje z dušo preminule osebe in mora tudi sam vložiti energijo, da namera uspe.

Srečanje se odvija, po šamanski geografiji svetov,  v medprostoru, prehodu med srednjim in zgornjim svetom, kamor potujejo duše, ko zapustijo fizično telo. Tam s pomočjo vodnikov, mojstrov prehodov, manifestiramo varen prostor, neke vrste čakalnico, kamor potem povabimo dušo naših bližnjih ali pa kogarkoli, ki je z zavestjo trenutno v zgornjem svetu. V medprostoru zato, ker je to najnižja plast, ki jo lahko doseže zavest tistih, ki bivajo v zgornjem svetu, za večino iz srednjega sveta pa je to najvišja plast v kateri lahko še zaznavamo in delujemo.

Takšno srečanje nam omogoča, da se z dušo srečamo ker želimo razčistiti, popraviti, se oprostiti, kaj posebnega izvedeti ali prositi za odpuščanje. Vse česar nismo uspeli za časa življenja lahko povemo, prenesemo duši ob takem srečanju.

Lahko pa s to metodo pridemo tudi do vrhunske izkušnje, srečanja z zavestjo lastne Duše, ki je v temelju drugačna od vsega, kar smo kadarkoli doživeli.

Do čakalnice vas po posebnem postopku in ob spremljavi bobnov, ki omogočajo lažjo in globljo umiritev uma, popelje v tej tehniki usposobljen vodnik. Ko »prestavite« zavest v prostor srečanja, se vodnik umakne in vas prepusti komuniciranju, občutkom, zaznavam.

Vodnik vam bo po določenem času povedal, da se izteka čas srečanja z dušo.  Vodil vas bo skozi slovo z dušo in vas pospremil nazaj v realnost srednjega sveta.

__________________________________

Podatki o terminu in lokaciji

Termin: _______ 2017 ob _____ uri

Trajanje: 1-2 uri

Lokacija: Gimnazija Kranj

Število udeležencev:  do 15

Kotizacija:       50 EUR

Organizator: ANGELISA, zavod za osebno rast in razvoj duhovne zavesti

Predavatelja: mag. Fani Mavrič in Slavko Rajh

Prijava