Delavnica – Rezanje energijskih vezi

Ste pogosto utrujeni, imate glavobole, slabo spite, ste razdražljivi, depresivni, vam manjka energije, imate bolečine v križu, vratu in ramenskem obroču, pritisk v prsih, ko si ne upate narediti spremembe v življenju? Ste končali razmerje, ki ga še niste preboleli ali pa so v vas še vedno občutki krivde, jeze ali da ne morete odpustiti – zamera? Ti problemi vas držijo na mestu in vas notranje razjedajo, kar se lahko na dolgi rok pokaže kot zdravstvene težave in problemi kje drugje, kajti tja kamor je usmerjena vaša pozornost, tam so vaši rezultati.

Živite z ljudmi, ki so videti tako prijazni in pripravljeni vedno pomagati? Ali pa se želijo kar naprej prepirati, vam dajejo občutek manjvrednosti, ali vas skušajo zaplesti v pogovor, ki je bolj počasen monolog?

Ko govorim o čustvenih energijskih vezeh, so to res energijske vezi, ki so med človekoma in omogočajo energiji, da teče v obe smeri. Kadarkoli imamo odnos z drugo osebo, v kakršni koli vlogi in obliki, se ustvarjajo energijskih vezi. Močnejše kot je vaše čustvo do osebe, močnejša vez je med vama in tudi več jih je.

Pomoč potrebujete vi – svojci oz. ljudje, ki živite ali pa ste živeli v bližini ljudi, ki so vas popolnoma izčrpali. Mogoče niste takoj opazili, da vas izčrpavajo, ker so na začetku videti tako prijazni in pripravljeni pomagati. Čez čas se zaveste, da se od teh oseb vrnete z občutkom, kot da ste bili na transfuziji krvi. Njim seveda. Postanete utrujeni in najraje bi legli in si nabrali novih moči.

Znaten del svoje osebne energije smo skozi različno intenzivne odnose pustili v drugih ljudeh. Sploh pri ljubezenskih partnerjih in tistih, ki smo jih imeli radi, na katere so nas vezale prisege, obljube, pričakovanja. Te vezi so energijske niti, ki nas vežejo na drugo osebo in pogosto (ne pa vedno!) nam ne služijo več. So breme. Nam onemogočajo evolucijo, nam onemogočajo biti v »zdaj«, biti v sedanjosti, v trenutku. Samo v »zdaj«, v sedanjosti je naša osebna moč. V preteklosti in prihodnosti je energija, ne pa osebna moč.

Dokler smo tako razdrobljeni in vezani na preteklost, na druge ljudi, dogodke, ne moremo živeti v sedanjosti, ne moremo naprej, ne moremo širiti svoje zavesti. Večina ljudi kar sami začutijo in sami vedo, katere vezi so samo še breme in jim ne služijo več.

Za nekatere bo najina delavnica popolnoma nov koncept razumevanja težav. Vzemite si čas za osvetlitev možnih vzrokov vašega počutja in kako jih zmanjšati. Po delavnici, kot kažejo izkušnje, boste v nekaj dneh opazili spremembo v počutju, dobili boste drugačen odziv osebe, s katero ste rezali čustvene energijske vezi.

Film: Se počutite kot kolesce v velikem mehanizmu?

Vezi on Biteable.

__________________________________

Podatki o terminu in lokaciji

Termin: 1. december 2018 ob 16. uri

Trajanje: 4 ure

Lokacija: Gimnazija Kranj

Število udeležencev:  do 10

Kotizacija:       30 EUR

Organizator: ANGELISA, zavod za osebno rast in razvoj duhovne zavesti

Predavatelja: mag. Fani Mavrič in Slavko Rajh

Prijava na delavnico